VITRA C-Series

Plaats

Heinenoord, Nederland

ofBel +31786106080

Beschrijving

DEENSE KWALITEIT

Geproduceerd in Denemarken - Ontworpen voor de gehele wereld!


De Vitra C-serie is de nieuwe serie robuuste werktuigdragers, gebouwd voor de koude Scandinavische winters en de hete Zuid-Europese zomers. De 4 Vitra-modellen in de C-serie vormen een complete serie knik-gestuurde, volledig hydraulisch aangedreven werktuigdragers, die allemaal voldoen aan de zwaarste eisen in de drie sectoren:

Winterdienst - Groenvoorziening - BuitenreinigingSTAGE-V MOTOREN IN ALLE UITVOERINGEN

Meer dan 85% reductie in Nox en deeltjes.

De vier Vitra-modellen zijn voorzien van de nieuwste Stage-V motoren, die tot 30% meer vermogen en koppel garanderen, terwijl de uitstoot van NOX en deeltjes tot 85% wordt gereduceerd!

Dit draagt ​​bij aan een goed milieu, zonder in te leveren op prestaties!

 


VERBETERDE MULTIFUCTIONALITEIT

De Vitra C-serie heeft het vermogen en de uitrusting om de perfecte basismachine te zijn. Uitgerust voor elke taak, voorzien van een volledig hydraulische vierwielaandrijving en flexibele knikbesturing is het de juiste machine voor alle taken - het hele jaar door. Er is keuze uit een ruim scala aan gereedschapsoplossingen en de machine is voorzien van het meest flexibele en beproefde montagesysteem op de mark. Hierdoorzijn er vrijwel geen grenzen aan de taken, waarvoor een Vitra kan worden gebruikt.

De Vitra biedt u een lage TCO en is hierdoor een aantrekkelijke investering, ongeacht het soort werk.De VITRA C-SERIES

Ontworpen voor optimale arbeidsomstandigheden

Een goede machine is niets zonder een tevreden machinist...

Vitra zet zijn bestuurder en zijn welzijn op de eerste plaats.

Alle Vitra modellen zijn uitgevoerd met dezelfde comfort cabine, gebouwd volgens de laatste veiligheidsnormen, zonder compromis in comfort en arbeidsomstandigheden. De cabine is voorzien van 8 stuks, door ons nieuw ontwikkelde, “Silent Cabine” hydraulische dempers, welke een demping geven die we tot nu alleen maar uit grotere machines kennen. Voor meer informatie kunt u onderstaande brochures bekijken of contact met ons opnemen.

Specificaties

FabrikantVITRA
ModelC-Series
ConditieNieuw