VITRA C-Series

VITRA C-Series

Heinenoord, Nederland

ofBel +31786106080

Beschrijving

DEENSE KWALITEIT

Geproduceerd in Denemarken - Ontworpen voor de gehele wereld!


De Vitra C-serie is de nieuwe serie robuuste werktuigdragers, gebouwd voor de koude Scandinavische winters en de hete Zuid-Europese zomers. De 4 Vitra-modellen in de C-serie vormen een complete serie knik gestuurde, volledig hydraulisch aangedreven werktuigdragers, die allemaal voldoen aan de zwaarste wensen in de drie sectoren:

Winterdienst - Groenvoorziening - BuitenreinigingSTAGE-V MOTOREN IN ALLE UITVOERINGEN

Meer dan 85% reductie in Nox en deeltjes

De vier Vitra-modellen zijn voorzien met de nieuwste Stage-V motoren, die tot 30% meer vermogen en koppel garanderen, terwijl de uitstoot van NOX en deeltjes tot 85% wordt verminderd!

Dit draagt ​​bij aan een goed milieu, zonder in te leveren op prestaties!

 


VERBETERDE MULTIFUCTIONALITEIT

De Vitra C-serie heeft het vermogen en de uitrusting om de perfecte basismachine te zijn. Uitgerust voor elke taak, voorzien van een volledig hydraulische vierwielaandrijving, flexibele knikbesturing is het de juiste machine voor alle taken - het hele jaar door. Er is keuze uit een ruim scala aan gereedschapsschapsoplossingen en is voorzien van het meest flexibele en beproefde montagesysteem op de markt, zijn er vrijwel geen grenzen aan de taken, waarvoor een Vitra kan worden gebruikt.

De Vitra biedt u een laag uurtarief, de Vitra is hierdoor een aantrekkelijke investering, ongeacht het soort werk.De VITRA C-SERIES

Ontworpen voor optimale arbeidsomstandigen

Een goede machine is niets zonder een tevreden machinist...

Vitra zet zijn bestuurder en zijn welzijn op de eerste plaats.

Alle Vitra modellen zijn uitgevoerd met dezelfde comfort cabine, gebouwd volgens de laatste veiligheidsnormeringen, zonder een compromis in comfort en arbeidsomstandigheden. De cabine is voorzien van 8 stuks, door ons nieuw ontwikkelde “Silent Cabine” hydraulische dempers, welke een demping geven die we tot nu alleen maar uit grotere machines kennen. Voor meer informatie kunt u de brochures bekijken of contact met ons opnemen.

Specificaties

FabrikantVITRA
ModelC-Series
ConditieNieuw